De gratis titels van Free Comic Book Day 2019!

Naar goede gewoonte haalt Mekanik Strip ook dit jaar weer alles uit de kast om van Free Comic Book Day op zaterdag 4 mei (May the 4th be with you!!) een absolute topdag te maken. Naast alles wat er die dag hier te beleven valt, draait deze dag natuurlijk vooral om comics. Gratis comics, dan nog! Hieronder vind je een overzichtje van alles wat we je dit jaar kunnen aanbieden. Alle US publishers trekken alle registers open en er zal dan ook voor elk wat wils te rapen vallen! Gaande van The Avengers of de nieuwste Spider-Man bij Marvel (met de kick-off van het Carnage event!) tot de reprint van de allereerste Spawn bij Image Comics of Teenage Mutant Ninja Turtles en zelfs Stranger Things. Uiteraard zijn er ook enkele mangatoppers te verkrijgen à la My Hero Academia of Pokémon. Iedereen die langs komt in de winkel mag uit onderstaande lijst maar liefst vijf titels kiezen om mee naar huis te nemen! Ideaal om nieuwe reeksen te leren kennen, of om je collectie aan te vullen met enkele exclusieve comics! Wees er snel bij want uiteraard geldt ook voor elke titel zolang de voorraad strekt…  Een gewaarschuwd fan is er 2 waard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *