Steve Niles komt naar Mekanik Strip!!

De man wiens naam klinkt als een klok binnen het horrorgenre van comics komt naar BelgiĆ« en dat zullen we geweten hebben in de winkel. Hij komt zomaar even op vrijdag 19/4 tussen 15 en 18u zijn werk signeren! Wie niet direct door heeft wie deze meneer wel mag zijn, gaat hopelijk wel een belletje rinkelen bij zijn creatie 30 Days of Night en Criminal Macabre. Maar dat is niet alles! Auteur Niles heeft ook veel samengewerkt met grafische legende Bernie Wrightson, met oa Frankenstein Alive, Alive… Andere toppers zijn Winnebago Graveyard en The October Faction. Stuk voor stuk pareltjes voor de horrorfan! Momenteel werkt Steve in de voetsporen van Mark Millar aan de Kick-Ass waarvan Niles’ volume, mooi op tijd voor zijn bezoek, uitkomt op 10/4. Laat deze kans op een gesigneerd exemplaar niet liggen en rep je naar Mekanik Strip!!

Hier alvast een kleine greep uit ‘s mans uitgebreide palmares:

 16,99
 17,99

Comics

DELTA 13

 15,99
(Tijdelijk) Onbeschikbaar

Comics

DISCIPLES 1

 12,99
 19,99
 19,99
 19,99
 19,99
 19,99
 24,99
 29,99

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *