March Madness: preorders mei-juni

Wanna get those new titles sparklin’ fresh from the press? Preorder them to be sure!

Harley Quinn gaat ook plots de geriatrische toer op! In navolging van Marvel’s Old Man Logan en Hawkeye krijgen wij bij DC nu dus ook een Old Lady Harley… En eindelijk krijgen we zicht op een bundel van de omstreden Batman Damned!!(DC preorders) Die Old Man Logan gaat trouwens eindelijk het loodje leggen in Dead Man Logan, maar niet voor hij nog een appeltje kan schillen met Mysterio! Blade vervoegt nu ook de Avengers in een nieuw volume van Jason Aaron-reeks.(Marvel preorders)¬†Saitama keert terug in een nieuwe One Punch Man en ook aan de nieuwe Dragon Ball Super reeks komt een vervolg! (Manga preorders)¬†Ook Image komt weer met knappe nieuwe titels. Kijk maar eens naar Middlewest of het fantastische Die van Kieron Gillen (bekend van The Wicked and The Divine!). (Image preorders)

Still not satisfied? Kijk/kies vooral zelf:

 19,99
 15,99
 29,99
 14,99

 9,99
 29,99
 19,99
 16,99
 19,99
 9,99
 17,99

Comics

MIDDLEWEST 1

 16,99
 9,99
 17,99

Need even more preorders? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *