Mekanikcast Part VIII – Een verdoofde Fokke

Wederom tijd om tekst en uitleg te geven bij de nieuwe gestarte reeksen en gebundelde titels van de voorbije maand! Niemand minder dan Fokke van de Joker geeft samen met Jens zijn gepeperde en ongezouten mening. Een drukke en toch niet drukke maand: veel trailers en nieuwe series, wat minder nieuwe titels.

Verschenen als eerste single issues:
Naomi #1, Mysteries of Love in Space #1, Wolverine Long Night Adaption #1 (OF 5), Black Widow #1, Invaders #1, Web of Venom Unleashed #1, X-Force #1, Journey into Unknown Worlds #1

En ondertussen gebundeld:

A Very DC Valentines Day TP, Farmhand TP Vol 01, Battlepug Compugdium HC, Deadpool Skottie Young TP Vol 01 Mercin’ Hard For The Money, Spider-Geddon TP Edge of Spider-Geddon, Tony Stark Iron Man TP Vol 01 Self Made Man, Life of Captain Marvel TP, Extermination TP, Philip K Dick A Comics Biography HC

 16,99
 17,99

Comics

FARMHAND 1

 12,99
 34,99
 15,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *