Mekanikcast Part VI – Mangamania

Wederom tijd om tekst en uitleg te geven bij de nieuwe gestarte reeksen en gebundelde titels van de voorbije maand! Niemand minder dan Fokke van de Joker geeft samen met Jens zijn gepeperde en ongezouten mening. Ditmaal heeft Jens (nee, niet die Jens, die andere…) het over manga en probeert de verschillende genres aan Fokke uit te leggen. We geven ook nog kort onze impressie over Stan Lee’s overlijden.

Besproken titels:

One Piece, Berserk, Vagabond, Blade of the Immortal, Terraformars, One Punch Man, Tokyo Ghoul, My Hero Academia, Black Butler, Food Wars, Dragon Ball, Golden Kamuy, Interspecies Reviewers, Shibuya Goldfish, Golosseum, World’s End Harem, Machimaho

 9,99
(Tijdelijk) Onbeschikbaar

Manga

BERSERK 1

 14,99
 19,99
 9,99
 12,99
 13,00
 14,99
 12,99
 13,00
 15,00
 12,99
 12,99

Verder nog enkele comics:

Verschenen als eerste single issues:
Green Lantern #1, Uncanny X-Men #1, Web of Venom – Carnage Born #1, Marvel Knights #1, Middlewest #1, Outer Darkness #1, Black Order #1

En ondertussen gebundeld:

Venom TP 01, Immortal Hulk TP 01, Unnatural TP 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *