Mekanikcast Part V – Jenscape to New York

Wederom tijd om tekst en uitleg te geven bij de nieuwe gestarte reeksen en gebundelde titels van de voorbije maand! Niemand minder dan Fokke van de Joker geeft samen met Jens zijn gepeperde en ongezouten mening. We hebben het onder andere over Jens’ tripje naar New York Comic Con, Fokke speelt ondertussen ook Spider-Man op PS4 en nog veel meer, maar vooral:

Verschenen als eerste single issues:
INFINITY WARS SLEEPWALKER #1 (OF 4), SHATTERSTAR #1 (OF 5), SUPERIOR OCTOPUS #1 SG, TYPHOID FEVER SPIDER-MAN #1, UMBRELLA ACADEMY HOTEL OBLIVION #1, WHAT IF? SPIDER-MAN #1, WHAT IF? X-MEN #1, X-MEN BLACK MAGNETO #1, SPIDER-GEDDON #1 (OF 5), WHAT IF? PUNISHER #1, JUSTICE LEAGUE ODYSSEY #1, X-MEN BLACK MOJO #1, MARVEL ZOMBIE #1, SHURI #1, BLACK PANTHER VS DEADPOOL #1 (OF 5), OLD LADY HARLEY #1 (OF 5)

En ondertussen gebundeld:

(Tijdelijk) Onbeschikbaar
 50,00
 16,99
 16,99
 50,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *