fbpx

Sensational September! Preorders November-December

New month, new preorders, suckah!

Wolverine is terug! Of toch bijna… Want er wordt achter gezocht in maar liefst vier verschillende Hunt for Wolverine verhaallijnen. (Marvel preorders*) Een barbaar op een gigantische mopshond? Dat kan! Voor het eerst in print, de webcomic Battlepug! (Image preorders) De Flash trekt ten oorlog in Flash 8 Flash War, maar wederom ook een nieuwe New Age of Heroes titel: The Curse Brimstone vol 1! (DC preorders) En ondertussen blijft de One Piece reeks stevig doorgaan! (Manga preorders) En last but certainly not least: Jeff Lemire’s derde volume in de Eisner Award winnende reeks Black Hammer!

Ch-ch-check it out!

 16,99
 9,99
(Tijdelijk) Onbeschikbaar
 24,99
 19,99
(Tijdelijk) Onbeschikbaar
 10,99

(Tijdelijk) Onbeschikbaar
 19,99
 34,99
 17,99

Comics

CRUDE 1

 16,99
 16,99

Need even more preorders? Klik hier!

*Vermits nog niet alle gegevens bij de uitgever zijn vrijgegeven, kunnen we helaas nog geen Marvel preorders aanbieden. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *