fbpx

Mekanikcast III

Fokke van the Joker en Jens geven naar goeie gewoonte hun ongezouten mening over de nieuwe comicbookreeksen en titels die voorbije maand (augustus) van start zijn gegaan en in paperback uitgekomen.

Verder bespreken we:

Nieuwe gestarte reeksen: Cosmic Ghost Rider, Action Comics #1001, DC Beach Blanket Bad Guys Special #1, Justice League Dark #1, Infinity Wars, X-Men Grand Design Second Genesis #1 (OF 2), Leviathan #1, Predator Hunters II #1, Sandman Universe #1, Fantastic Four #1, Terminator Sector War #1, Pearl #1, Extermination #1, Star Wars Beckett #1, Punisher #1, West Coast Avengers #1

In bundel uitgekomen: Paybacks, TMNT Bodycount HC, Rise of Black Panther, Batman TMNT II HC, Old Man Hawkeye VOL 01, Batman and the Signal, Bram Stokers Dracula HC, Death of Love, Lil Donnie, Stabbity Bunny, Sullivans Sluggers, Port of Earth

Comics

PAYBACKS

 24,99
 17,99
 16,99
 29,99
 16,99
 19,99
 19,99
 9,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *