Expo: De Stand van Zaken (26/7 – 6/9)

Expo met Mila, Koen, Mirjam & Maarten

Van 26 juli kan je kennis maken met Mila, Koen, Mirjam & Maarten.
Vier talentvolle illustratoren die voor één keer hun werk bundelen en samen delen van hun illustratief dagboek exposeren. Deze expo geeft je een kijk in hun leven. Allen met een eigen karakter en originele uitwerking. Soms spannend, soms grappig, maar altijd prachtige tekeningen.
Waar deze tentoonstelling beter te laten doorgaan dan de geweldige Mekanik Strip.

Ontmoet de tekenaars tijdens de vernissage op 26 juli 2018 van 19u tot 22u.
Kan je er niet bij zijn? de expo is te bezoeken tot 6 september 2018 tijdens de openingsuren van Mekanik Strip.

Kunstenaars:

Maarten van Rooy:
Is Animator en Illustrator. Naast zijn werk als animator en beeldhouwen in zijn vrije tijd, tekent Maarten strips over de dingen die hij tijdens zijn trektochten en reizen beleeft. In 2016 maakte hij een beeldverhaal over zijn tiendaagse wandeltocht in Portugal. Momenteel werkt hij aan een strip over zijn ervaringen tijdens een jaar reizen en leven in Canada.

Mila van Goethem:
Na het werken aan beeldverhalen in opdracht (zoals: Emma (scenario Marc Legendre) ism organisatie “Tejo”) illustreert ze dagelijks in haar visueel dagboek op instagram. Buiten eigen projecten geeft Mila tekenworkshops en is ze docent striptekenen op de tekenacademie.

Mirjam Plettinx:
Is Freelance illustratrice en Animatrice.
Buiten haar animatieopdrachten voor verschillende kortfilms, tv-programma’s & animatieseries (zoals Dimitri en Rintje) blijft Mirjam tekenen. Ook in haar vrije tijd tekent ze vaak over de kleine momenten in het dagelijks leven.

Koen Aelterman:
Gedurende 8 maanden reisde Koen alleen door Australië om een gebroken hart te lijmen. Tijdens zijn reis hield hij een getekend dagboek bij dat hij nu gebruikt als referentie voor zijn grafische novelle. Het verhaal neemt je mee op een boeiende trip, een emotionele rollercoaster door het leven van Koen. Terwijl Koen werkt aan zijn boek (met gigantisch veel bladzijden), illustreert hij in opdracht voor diverse klanten.

Een project van DOP platform, tekentuig en Mekanik Strip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *