fbpx

Zat 16/6 – Signeersessie: Van Roken ga je Dood

Spanning! Intriges! Sensatie! Romantiek!…. Ja, dat onbreekt allemaal in ‘Van Roken ga je Dood’ en de (non-)avonturen van Skelet en Spook, een skelet en een spook. Skelet en Spook maakten de voorbije jaren hun opwachting in diverse fanzines en stripmagazines, en krijgen nu voor het eerst een eigen album. ‘Van Roken ga je Dood’ bundelt drie gloednieuwe en twee herwerkingen van eerder verschenen kortverhalen, verhalen die zich afspelen in een desolate, dode wereld waar nooit iets gebeurt. ‘Van Roken ga je Dood’ is het debuutalbum van Thijs Desmet. In 2015 sleepte hij op het internationale Fumetto Comix-Festival (Luzern) met het kortverhaal ‘David’ zowel de prijs voor de beste strip als die voor het beste scenario in de wacht.

Op zaterdag 16/6 zijn wij dan ook blij om Thijs in Mekanik Strip te mogen verwelkomen. Hij zal zijn debuutalbum van 15 tot 17u signeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *