fbpx

Free Comic Book Day 2018: De titels!

Naar goede gewoonte haalt de Mekanik ook dit jaar weer alles uit de kast om van Free Comic Book Day op zaterdag 5 mei een absolute topdag te maken. Naast alles wat er die dag hier te beleven valt, draait deze dag natuurlijk vooral om comics. Gratis comics, dan nog! Hieronder vind je een overzichtje van alles wat we je dit jaar kunnen aanbieden. Alle US publishers trekken alle registers open en er zal dan ook voor elk wat wils te rapen vallen! Gaande van The Avengers of de nieuwste Spidey bij Marvel tot Barrier van Brian K Vaughan bij Image Comics of klassiekers als The Metabaron of Strangers in Paradise. Iedereen die langs komt in de winkel mag uit onderstaande lijst maar liefst vijf titels kiezen om mee naar huis te nemen! Ideaal om nieuwe reeksen te leren kennen, of om je collectie aan te vullen met enkele exclusieve comics!

Een reactie op “Free Comic Book Day 2018: De titels!

  1. JorisuitRijswijk zegt:

    Vorig jaar was het werkelijk een feestje! Met cosplay beneden in de winkel, op de eerste etage mini workshops en de Free Comics en buiten op het dak een chill-out in de zon! Snacks en soda’s waren er ook; prima geregeld door Mekanik.
    Morgen weer naar Antwerpen! Joepie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *