November preorders voor Januari/Februari

 39,99
 19,99

Manga

HAIKYU 19

 9,99
 16,99

BOOM! STUDIOS

WOODS 9

 14,99

Vandaag zijn we helaas een dagje gesloten vanwege Allerheiligen…Maaaaaarrrrrrrrrr geen nood!! Tussen al dat herdenken door kan je al uitkijken naar de nieuwste titels die binnen 2 à 3 maanden uitkomen. Zo breekt het nieuwe Legacy tijdperk aan bij Marvel met de belofte onze klassieke favoriete superhelden terug in ere te herstellen. Ook de robotten schieten in actie in Remender’s vijfde Descender. Toevallig genoeg krijgt het vijfde volume van Justice League ook de titel Legacy mee, maar ook een fijne crossover bij de Destinguished Competition in DC meets Looney Tunes… Want some more? Kijk dan snel hier verder!!!

BOOM! STUDIOS

MECH CADET YU 1

 14,99
 12,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *