September preorders voor November/December

 19,99
 19,99
 19,99
 17,99

September = back to school, work, study!! Maar om al dat studieboeken- en/of papierwerk te compenseren kan een goeie trade of hardcoverbundel niet mankeren. In nieuwigheden die je komende maand reeds voor het einde van het jaar kan preorderen vind je voor elk wat wils. Om nog maar te zwijgen over alvast enige feestdagen-tips!! *wink-wink*

Bij DC Comics merk je dat de Rebirth-issues aan een hoogtempo uitkomen, want we zitten alweer aan enkele vierde volumes van oa Batman Detective, Green Arrow, Green Lanterns, Suicide Squad en Batman 4 – The War of Jokes and Riddles, waarin we nog eens teruggaan naar de beginjaren en Batman tussen 2 uiterst hevige vuren zit…

Nieuwe startpunten (niet geheel onverwacht) voor de Defenders en Black Bolt, met de huidige TV-reeksen in volle gang/productie. Voor zij waar het wat meer mag zijn, kan je nu in een heuse slipbox de volledige Infinity Gauntlet saga van Jim Starlin ea bekomen! Net op tijd voor Avengers 3 – Infinity War…

Verder vind je goeie horror (Neo Parasyte MMagical Girl Apocalypse,…) en klassiekers/must-reads (Legend of Korra 2, Fairy Tail 63,…) terug in het mangagedeelte.

En, uiteraard, nog veel meer nieuwigheden hier.

 17,99

KODANSHA COMICS

FAIRY TAIL 63

 10,99

KODANSHA COMICS

NEO PARASYTE M

 13,99
 17,99

Comics

WOLFENSTEIN

 16,99
 12,99
Tijdelijk Onbeschikbaar
 12,99
 12,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *