Preorders oktober-november

Preordertijd! Het belooft een druk najaar te worden, met een pak nieuwe toptitels. Verwacht de meeste dingen in dit lijstje ergens van oktober tot november. Misschien net iets te te vroeg voor onder de kerstboom, maar alleszins op tijd om regenachtige herfstdagen door te komen.

Bij Marvel hebben ze nog een hoop events uit te brengen, zo krijgen we op 25 oktober Civil War II (eindelijk in Trade Paperback) en de Hardcover van Secret Empire. Twee weken later krijgen we dan al meteen de Hardcover van Generations op ons bord, waarin we team-ups zien van oude en nieuwe helden.

Ook bij dat andere superheldenhuis, DC, komen er enkele heel interessante dingen aan. Zo maakt tekenaar Enrico Marini (De Adelaars van Rome) zijn Amerikaanse debuut met de graphic novel Batman: The Dark Prince Charming.  Een van Batmans bekendste vijanden, Two Face, mag trouwens 75 kaarsjes uitblazen en dat wordt gevierd met Two Face: A Celebration of 75 Years HC. Tenslotte mag je ook zeker Wonder Woman: The True Amazon niet missen. Deze graphic novel van Jill Thompson won immers net een Eisner Award voor Best New Graphic Album. Bekijk de prachtige schilderijen en je weet meteen dat dat terecht is.

Over Eisner Awards gesproken; Black Hammer van Jeff Lemire sleepte er, met zijn fantastische Black Hammer, ook net een in de wacht voor Best New Series. Deel twee daarvan komt dit najaar. Die andere Topschrijver, Brian K. Vaughan, sleepte dit jaar trouwens de prijs voor Best Writer in de wacht voor o.a. Paper Girls. Op 1 november kan je meteen je tanden zetten in Paper Girls DLX ED HC VOL 01.

Nog een laatste specialleke voor de mangaliefhebbers onder jullie: de Akira 35th Anniversary Box Set! Een prachtige Box met daarin 6 hardcovers, een artbook en een exclusieve patch met het iconische pil-logo. Can you say collector’s item?

Ziezo, dat was maar een greep uit het aanbod, meer titels vind je hier. Hou zeker onze website en nieuwsbrief in de gaten om steeds de laatste informatie te krijgen. Verder blijven we uiteraard beschikbaar voor al je vragen op de gebruikelijke kanalen.

 19,99
 34,99
 60,00
 50,00
 34,99
 17,99

ARCHIE COMIC PUBLICATIONS

JUGHEAD 3

 17,99
 34,99
 199,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *