Preorders september-november

Zoals je van de Mekanik gewoon bent, zijn wij altijd overal vroeg bij. Hoewel het nog volop zomer is, zijn we ons dus al stevig aan het voorbereiden op het najaar, want er staan een aantal toppers aan te komen! Deze titels kan je allemaal al preorderen, maar let er wel op dat ze pas verschijnen tussen september en oktober.

Robert Kirkman kondigde een tijd geleden het einde van Invincible aan en nu onze eerste tranen opgedroogd zijn, hebben we daar vrede mee genomen. Het begin van het einde wordt deze herfst toepasselijk ingezet met The End of All Things. Wie zin heeft in nog meer Kirkman, kan dan ook meteen beginnen aan Outcast Vol 05 en een nieuw volume van The Walking Dead! We weten nog niet goed wat te verwachten, maar als we Jens mogen geloven heeft er iemand weer ergens een deur laten open staan! Een tikkeltje uitgesteld, maar niet minder de moeite is Sex Criminals Vol 04: Fourgy. Chip Zdarsky is een van de grappigste schrijvers van het moment en we twijfelen er dan ook geen moment aan, dat dit weer een fantastisch volume wordt.

Bij Marvel is er ook iemand wakker geschoten en beseften ze dat het hoog tijd was om Avengers: Standoff eens in trade uit te brengen. Wie wat meer wil weten over die Cosmic Cube waar zowat heel het Marvel-universum momenteel mee bezig is, kan deze titel écht niet skippen. Andere uitschieters bij Marvel zijn o.a. Old Man Logan Vol 05 en Spider-Man/Deadpool Vol 03.

Ook voor Batman-fans zijn het goede tijden, met de start van een nieuwe arc in Detective Comics Vol 03 en de glorieuze terugkeer van The League of Shadows. Ook bij de minder heroïsche DC-personages wordt het spannend. Zo begint Deathstroke langzaam blind te worden in Deathstroke Vol 03. Niet echt een voordeel, als je jezelf World’s Deadliest Assassin wil noemen.

Wij beginnen al spontaan te watertanden van deze line-up en dat is nog maar het tipje van de ijsberg. Bij vragen zijn we uiteraard bereikbaar via de gekende kanalen!

 16,99
 17,99
 16,99
 34,99
 9,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *