fbpx

Signeersessie Renga met Ludwig Lemaire en Peter Holvoet-Hanssen

Renga – Gehavende stad is een graphic novel met in de hoofdrol een jonge, zoekende vrouw die door het oude Antwerpen dwaalt. Schilder Ludwig Lemaire nam het initiatief voor deze bijzondere graphic novel. De naam Renga komt van een Japanse dichtvorm waarbij verschillende schrijvers samenwerken. Vandaar dat vijf verschillende auteurs, Peter Holvoet-Hanssen, Carmien Michels, Peter Theunynck, Lies Van Gasse en Maud Vanhauwaert elk een deel van het verhaal schreven.

Tekenaar Ludwig Lemaire en ex-stadsdichter Peter Holvoet-Hanssen, zullen op zaterdag 10 juni, van 11 tot 13u aanwezig zijn in de Mekanik om deze bijzondere samenwerking te signeren. Niet twijfelen, dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *