Blijf onze winkel makkelijk bereiken!

De tijdelijke knip van de Leien in Antwerpen is voor automobilisten even aanpassen geblazen en alsof dat nog niet genoeg was, is uw favoriete comicbookstore uiteraard pal in het midden van die werken gevestigd. Het lijkt wel alsof Godzilla zelf hier op de Italiëlei gepasseerd is of de Hulk de belangrijkste stadsader gesmasht heeft… We raden iedereen dan ook aan om gebruik te maken van webshooters, teleportatie, levitatie en anders het openbaar vervoer of de fiets. Of je kan gewoon via onze webshop je comics bestellen en laten opsturen!

Als je persé met de auto wil komen om je vangst (lees: gigantische stapel strips, comics en merch) te vervoeren, raden we 3 routes aan om tot aan de winkel of de parking, enkele gebouwen verder, te geraken:

  • Vanuit het Noorden kan je op de Leien het best tot vlak aan de knip rijden. Daar kan je plaatselijk via de Korte Winkelstraat en de Lange Sint-Annastraat als het ware blokje rond rijden…
  • Aan de Zuidkant kan je best al aan de Vogeltjesmarkt indraaien en via Hopland tot hier komen.
  • Als je vanuit Borgerhout komt, parkeer je gewoon het best onder de Rooseveltplaats. Dan kan je te voet (1 minuutje wandelen, maximaal!!) de werken oversteken. Super simpel!

Bij normale stadsdrukte zouden beide routes nog redelijk vlot moeten gaan.

Enige verduidelijking kan je vinden in onderstaande, uiterst professioneel getekende plannetjes in Paint… (we read and sell comics, we can’t draw’em, damned…) Safe travels, everyone!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *