Preorders voor Augustus-Oktober!

En hier zijn ze dan *drumroll*…. De nieuwste preorders voor de (late) zomer! Reken voor een releasedatum dus ergens tussen augustus en oktober. Met de vakantie in het vooruitzicht, kan je dus met een gerust hart al je huidige comics uitlezen, want het belooft een drukke nazomer te worden.

Zo hebben de vriendelijke jongens van DC de hardcover-editie van Dark Knight: Master Race en Batman/The Flash: The Button aangekondigd. Mocht je beide reeksen niet in single issue gevolgd hebben, kan je binnenkort dus eindelijk alles in een ruk verslinden. Fans van Mignola zijn bij ons ook altijd aan het goede adres. De reeks Baltimore loopt op haar einde, en het achtste en laatste deel belooft een knaller van jewelste te worden. In het Hellboy-universum krijgen we binnenkort trouwens ook de bundeling van The Vistor: How & Why he stayed!

Ook bij Marvel hoef je je niet te vervelen. Wij zitten al vol ongeduld te wachten op Doctor Strange Vol. 4 en Thor: Worthy Origins, maar niet in het minst op Captain America: Secret Empire. Naar onze mening eindelijk nog eens een ijzersterk Marvel-event en uitermate geschikt om te bingen. Bovendien is er bij Marvel ook een feestje te vieren, namelijk de honderdste verjaardag van de legendarische Jack Kirby. Een verjaardag die uiteraard in stijl gevierd moet worden en Marvel doet dat door een aantal klassieke Kirby-comics opnieuw uit te brengen onder de True Believers-lijn. Denk aan titels als Captain America #1, Inhumans #1 en The Mighty Thor #1. Voer voor de echte fans, dus!

Als al dat comic-geweld je maar weinig kan boeien, kan je nog altijd je hartje ophalen aan enkele kakelverse nieuwe manga’s. Met Captain Harlock: Dimensional Voyage Vol. 1, is het startschot gegeven voor een veelbelovende science-fictionreeks. Waar een tijd van beginnen is, is er natuurlijk ook een tijd van ophouden, en dat is het geval bij Tokyo Ghoul, dat met Vol. 14 aan zijn laatste deel toe is. Geen nood, daarna, is het al tijd voor de sequel: Tokyo Ghoul: RE!

Last but not least hebben we nog topnieuws voor de gamers onder jullie. De fantastische webcomics rond Blizzard’s megasuccesvolle shooter Overwatch worden eindelijk in boekvorm uitgegeven in Overwatch: The Anthology, Vol. 1! Ook de prachtige concept art wordt gebundeld in The Art of Overwatch. 

Zo, dit was nog maar een greep uit het immense aanbod, waardoor we de komende maanden overspoeld worden. Meer dan genoeg om naar uit te kijken, dus get ’em while they’re hot!

 29,99
 24,99
 19,99
 17,99
 12,99
 19,99
 49,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *