Expo Mr. Mong in Mekanik Strip!

Zoals algemeen geweten, geeft Mekanik Strip jong talent graag een duwtje in de rug. Deze keer kan je van 13 tot 30 mei terecht in onze galerij voor een expo van de Belgische artiest Mr. Mong!

Voor de jonge belhamel Mr. Mong was geen plaats of object op zijn pad veilig…Tekenen werd een constante in zijn leven, overal en op elk moment van de dag. Later kwam daar ook de schilderkunst bij. Of het nu bewegend of stilstaand beeld is. Groot of klein. Het maakt allemaal niet zoveel uit zolang de uitdaging groot genoeg blijft voor deze Westfluutse Gentenaar.

Hij liep al langer met het idee rond een short story als graphic novel te creëren en eindelijk is het dan zover! M. Lapin belooft meer inzicht te bieden in de origine van Black Bunny (een creatie van Mong, dat veel in zijn tekenwerk terugkomt…). Kom bij ons de pagina’s en ontwerpproces ontdekken op deze uiterst interessante expo!

Wie zijn tekeningen bekijkt, ziet meteen dat deze jongen barst van het talent. Als je deze topper nog niet kent is het hoog tijd om af te komen. Zijn referenties kunnen alleszins tellen.Zowel bij actrice Juliette Lewis (Natural Born Killers) en acteur Daniel Masterson (Hyde uit That 70’s Show) hangt al een Mr. Mong aan de muur.

Binnenkort ook bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *