Free Comic Book Day 2017!

Het is weer zo ver! De mooiste dag van het jaar voor iedereen die van gratis strips en goodies houdt, komt eraan!

Wat is Free Comic Book Day juist? De naam zegt eigenlijk zo goed als alles: dit is het jaarlijkse moment dat verschillende Amerikaanse uitgeverijen gratis comics uitdelen! Op zich al reden genoeg om af te komen, maar de Mekanik zou de Mekanik niet zijn als wij niet wat extra moeite zouden doen. Of wat had je nu gedacht?

Altijd al eens zelf willen schitteren op een Batman-cover? Ideaal, want dit jaar hebben we gezorgd voor een heus green screen en mooi gezelschap van Belgian DC Cosplayers, zodat je je fantasie helemaal de vrije loop kan laten gaan. Verder maken de creatieve geesten van Artropoda custom tekeningen op aanvraag. Spider-man en Luke Skywalker die op een eenwieler door Winterfell rijden? Je kan het zo gek niet bedenken of deze jongens maken er een prachtwerkje van. Nog een andere topartiest is onze eigenste Kasper die iedereen met veel plezier van tijdelijke tattoos voorziet.

Naast de free comics geven we bovendien ook goodiebags weg en organiseren we een mini-solden met mooie kortingen op verschillende comics, strips en toys. Zorg dus zeker dat je op tijd bent! Omdat een mens van al die gratis toestanden wel eens een hongerke kan krijgen, zorgen we natuurlijk ook voor wat snacks, zoals onder andere onze exclusieve Waffles from the Dark Side. En nee, daarmee bedoelen we geen verbrande wafels.

Voilà, we nemen aan dat dat voor iedereen genoeg reden is om zaterdag 6 mei met een dikke stift aan te duiden op de kalender en om elke avond af te tellen hoeveel nachtjes het nog slapen is. Wij hebben er alleszins enorm veel goesting in. Jullie ook? Dat dachten we al!

Tot dan!

Het Mekanik-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *