Workshop Striptekenen 2.0

 

We weten het, strips lezen is een van de leukste, leerrijkste en inspirerende hobby’s die je kan bedenken. Jonge creatieve zielen die zodanig geïnspireerd worden door al hun favoriete strips, zijn in van 4 tot 7 april meer dan welkom op onze nieuwe workshop striptekenen! Altijd al zelf een nieuw Kiekeboe avontuur willen verzinnen? Of heb je misschien al ideetjes voor je zelf verzonnen superheld? Onder het wakend oog van mister T(hijs) krijg je alle kneepjes van het vak uitgelegd en wie weet ligt jouw eigen stripalbum ooit wel te pronken in onze etalage!

De workshop is toegankelijk voor iedereen tussen 8 en 15 jaar. Voor een luttele €45 (wij voorzien dagelijks papier, koek, drankje en tekengerei) wordt jouw bengel misschien wel de volgende Franquin, Linthout of Hergé!

Wees er snel bij want onze plaatsen zijn beperkt en op de grond zitten is helaas geen optie. Inschrijven kan via 03 234 23 47 of info@mekanik-strip.be of spring gewoon even binnen in de winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *