Preorders Maart 2017

Nieuwe maand betekent weer nieuwe titels om te ontdekken en te preorderen!! We hebben er lang op moeten wachten maar Eddie Brock is eindelijk terug Venom in Venom 01: Homecoming. Batman ontdekt het bestaan van de Suicide Squad wat onvermijdelijk volgt is Justice League vs Suicide Squad. We hebben er al even op moeten wachten maar mooi op tijd, voor de aangekondigde nieuwe animereeks: Berserk 38! Een gevallen Odinson en Doom als Iron Man? Dan moet je Unworthy Thor en Infamous Iron Man lezen! Dragon Ball is terug, en hoe… Dragon Ball Super! Ondertussen zijn we ook al aan een zevende volume aanbeland van onze favoriete Scifi-fantasy reeks The Woods en het belooft een knaller te worden!

Dat, en nog veel, véél, VEEL meer!!!

Klik snel verder om ze allemaal te ontdekken

 17,99

Comics

BERSERK 38

 14,99
 15,99
 9,99

BOOM! STUDIOS

WOODS 7

 14,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *