Workshop Striptekenen

Iets dat misschien nog wel iets cooler is dan strips en comics lezen is ze zelf tekenen!! (een héél klein beetje cooler, op het randje, nipt…) En onze jongste telgen zijn uiteraard vaten vol fantasie die zich hierin helemaal kunnen uitleven tijdens onze workshop striptekenen. Ken je iemand tussen 8 en 15 jaar in de familie of vrienden die de tekenmicrobe in zijn vingers heeft zitten en graag eens tussen gelijkgestemde zielen onder professionele begeleiding zijn gangen wil gaan? Schrijf deze dan snel in voor de periode van di 28/2 tot vrij 3/3, telkens van 13u tot 16u! Op deze dagen zal mister T(hijs) de artiesten in spe tips en tricks geven om de eigen stijl verder te ontwikkelen en een coherent strip(verhaal) op poten te zetten. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt want rechtstaand tekenen is ook niet alles! Voor een luttele €45 (wij voorzien dagelijks papier, koek, drankje en tekengerei) wordt jouw bengel misschien wel de volgende Franquin, Linthout of Hergé!

One thought on “Workshop Striptekenen

  1. Ilse Meul zegt:

    Beste,
    Ik zag op jullie website dat er een workshop striptekenen is. Ik ben leerkracht in het 5de lj van de lagere school en werken tot 31 maart aan het thema stripfiguren. Deze workshop lijkt me zeer interessant. Kunnen we hier ook voor inschrijven en wat is de kostprijs ? De lkr van het 6d lj wil hier ook mee aansluiten indien mogelijk. Samen hebben we ongeveer 35 lln. Indien dit aantal voor jullie te groot is kunnen we ons ook splitsen. Wat is de kostprijs ? En op welke tijdstippen kan dit gebeuren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *