Rutger Elsen Airbrush Expo 2016

Airbrush kan een knappe vorm van popart zijn en zoveel meer dan alleen een of andere wolf of indiaan op de zijkant van illuster buske. Neen, het is veel meer en dat wil Rutger Elsen vanaf zaterdag 1/10 tonen op op zijn airbrush expo 2016. Specifiek beïnvloed door het popcultuurgenre weet hij iconen tevoorschijn te toveren op ondergronden waar de verf o zo makkelijk afdruipt. Kom hem ook live in actie zien en kom meer te weten hoe dit proces werk. Misschien heb je zelf wel een idee dat verwezenlijkt dient te worden of kan je niet weerstaan aan 1 van de geëtaleerde magnifieke werken. Kom het vooral zelf ontdekken… Expo loopt de hele maand oktober. It’s now or never!! (Allez, ja, vanaf 1 oktober dan.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *