Blijf onze winkel makkelijk bereiken!

De tijdelijke knip van de Leien in Antwerpen is voor automobilisten even aanpassen geblazen en alsof dat nog niet genoeg was, is uw favoriete comicbookstore uiteraard pal in het midden van die werken gevestigd. We raden iedereen dan ook aan om gebruik te maken van webshooters, teleportatie, levitatie en anders het openbaar vervoer of de fiets. Of je kan gewoon via onze webshop je comics bestellen en laten opsturen!

Als je persé met de auto wil komen om je vangst (lees: gigantische stapel strips, comics en merch) te vervoeren, raden we 2 routes aan om tot aan de winkel of de parking, enkele gebouwen verder, te geraken:

  • Vanuit het Noorden kan je op de Leien het best de route via de Paardenmarkt nemen. Het is even zoeken, maar het komt erop neer aan de andere kant van de Sint Jacobsmarkt richting Mekanik te rijden ipv aan de (tijdelijk onbereikbare) Rooseveltplaats.
  • Aan de Zuidkant kan je best al aan de Vogeltjesmarkt indraaien en via Hopland tot hier komen. Bij normale stadsdrukte zouden beide routes nog redelijk vlot moeten gaan.

Enige verduidelijking kan je vinden in onderstaand uiterst professioneel getekende plannetje in Paint… (we read and sell comics, we can’t draw…) Safe travels, everyone!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *